22 Aralık 2013 Pazar

İnternetten canli televizyon izle



Hepimiz internet aracılığıyla canlı televizyon izlemek isteriz. Bazen bulunduğumuz yerde televizyon izleme imkanı bulunmaz veya bulunduğumuz ortamda televizyon yoktur bu yüzden internet ortamında televizyon izlemek isteriz. İnternetten canlı televizyon izlemek için bir sürü site vardır o siteler vasıtasıyla veya canlı televizyon izlemek istediğiniz tv kanalının resmi internet sitesine erişerek canlı izle bölümünden izleyebilirsiniz.
Peki internetten tv izlerken donuyorsa ne yapmamız gerekir?
İnternette televizyon izlerken eğer yayında donma veya kopukluk yaşanıyorsa bunun iki sebebi olabilir;
1-) İnternet bağlantınızın hızı düşüktür:
İnternet bağlantınızın hızı düşük olması sanal ortamdatelevizyon izlerken, flm izlerken v.b. hususlarda donma veya kopukluk yaşanabilir. Bu durumda bilgisayarınızda açık olan bütün programları veya indirme işlemlerini iptal etmelisiniz. Ardından modeminizi kapatıp tekrar açmalısınız bu durumda hızınız artabilir ve donma seviyesi en aza düşer.
2-) Canlı tv izlediğiniz sitenin yayını kalitesizdir;
Canlı televizyon izlemeye çalıştığınız sitenin kalitesi düşük ise tabii ki yapmanız gereken izlemeye çalıştığınız siteyi değiştirmek.
Evet, yukarıdaki 2 nedenden dolayı (nadiren başka nedenlerde ortaya çıkabiliyor) izlediğimiz yayın donma veya kesinti problemi oluşabiliyor, yukarıda anlattığım çözümleri uygularsanız %70 oranında sorun çözülür.
Kısacası internet aracılığıyla canlı televizyon izlemek mümkün bir şeydir.

televizyon izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder